Organizujete događaj koji traje jedan dan, svadbenu proslavu, promociju, snimanje reklame I drugo ili imate problem sa sezonskom klimatizacijom u objektu u kom se nalazi vaš proizvodni pogon. Previše toplo ili previše hladno vreme može upropastiti vaše dešavanja ili smanjiti učinkovitost vaših radnika. Prevelika investicija u sistem za klimatizaciju izlazi iz okvira planiranog budžeta. Potrebno vam je jednostavno rešenje?

Evaporativni kuleri i gasni kaloriferi predstavljaju jednostavno a izuzetno efikasno rešenje za hlađenje i grejanje objekata najrazličitijih dimenzija i namena. Uređaji se jednostavno montiraju, mobilni su, laki za rukovanje. Ne zahtevaju posebne uslove za svoj rad. Imaju visoku energetsku efikasnost i primenu, od zidanih do loše izolovanih i poluotvorenih prostora poput šatora i bina.

Uređaje je moguće rentirati po danu za potrebe hlađenja šatora, svadbenih i drugih proslava, jednodnevnih ili višednevnih manifestacija, filmskih setova, snimanja reklama, spotova, kao i za sezonu za hlađenje proizvodnih hala, skladišta, studia i drugih prostora.

Prednosti najma klimatizacije:
1. Jednostavna montaža, mobilnost, jednostavno rukovanje
2. Minimalni tehnički zahtevi: izvoj struje i vode/gasa
3. Minimalna potrošnja, visoka efikasnost

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate lično ili nam pošaljite upit mail -  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli