Iznajmljivanje grejanja
Gasne kalorifere možete iznajmiti za potrebe privremenog grejanja prostora najrazličitijih dimenzija i namena. U proteklim godinama grejali smo najrazličitija dešavanja od novogodišnjih žurki, koncertnih bina, velikih šatora, sajmova,televizijskih i filmskih studija, snimanja spotova i filmova, kulturnih i sportskih manifestacija do prijema na Belom dvoru .
Gasni kaloriferi su izuzetno efikasni u situacijama kada je potrebno brzo i lako postaviti sistem za grejanje i brzo zagrejati prostor.
Takođe, predstavljaju i dobro prelazno rešenje u objektima u izgradnji do postavljanja konstantnog grejanja.
Uređaji se jednostavno instaliraju i koriste. Korisnik je dužan da obezbedi boce (cisternu) sa propan-butan gasom od lokalnog distributera. Preporučujemo industrijske boce od 34 kg.
prevozgasa.rs
Za iznajmljivanje uređaja neophodna je rezervacija (15 dana unapred).
Za konsultacije, molimo da nas kontaktirete putem telefona ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Uredjaji koji se mogu iznajmiti:

 

Iznajmi.rs - Sve za iznajmiljivanje

Snimanje serijala „Izađi na crtu“, Mercedes Beer Fest, „Vidi trofej“ kupa UEFA, takmičenje u plesu u SC Šumice, izgradnju tržnog centra „Plaza“ u Kragujevcu, brojne beogradske splavove, između ostalih, grejali su naši topovi.

Izadji na crtu Prva Liga sampiona

splav H2O splav kolos