iznajmljivanje hlađenja za velike prostore

Evaporativni kuleri

Iznajmljivanje profesionalnih uređaja za hlađenje, grejanje i ventilaciju objekata za proslave, šatora, poluotvorenih i loše izolovanih prostora, svih veličina...

evaporativno hlađenje

Efikasno rashlađivanje za svaku priliku

Organizujete događaj koji traje jedan dan, svadbenu proslavu, promociju, snimanje reklame I drugo ili imate problem sa sezonskom klimatizacijom u objektu u kom se nalazi vaš proizvodni pogon.

Previše toplo ili previše hladno vreme može upropastiti vaše dešavanja ili smanjiti učinkovitost vaših radnika.

Prevelika investicija u sistem za klimatizaciju izlazi iz okvira planiranog budžeta. Potrebno vam je jednostavno rešenje?

šatori, paviljoni, bašte, terase...

Efikasno i jednostavno rešenje za rashlađivanje prostora

Evaporativni kuleri predstavljaju jednostavno a izuzetno efikasno rešenje za hlađenje objekata najrazličitijih dimenzija i namena.

Uređaji se jednostavno montiraju, mobilni su, laki za rukovanje. Ne zahtevaju posebne uslove za svoj rad. Imaju visoku energetsku efikasnost i primenu, od zidanih do loše izolovanih i poluotvorenih prostora poput šatora i bina.

PREDNOSTI

Rentiranje mobilnih sistema za hlađenje prostora najrazličitijih dimenzija i namena

Šta je evaporativno hlađenje?

Naše uređaje je moguće rentirati po danu za potrebe hlađenja šatora, svadbenih i drugih proslava, jednodnevnih ili višednevnih manifestacija, filmskih setova, snimanja reklama, spotova, kao i za sezonu za hlađenje proizvodnih hala, skladišta, studia i drugih prostora.

Pozovite