Iznajmljivanje grejanja

Gasni kaloriferi

Topovi za grejanje na propan-butan gas

Gasne kalorifere možete iznajmiti za potrebe privremenog grejanja prostora najrazličitijih dimenzija i namena. U proteklim godinama grejali smo najrazličitija dešavanja od novogodišnjih žurki, koncertnih bina, velikih šatora, sajmova,televizijskih i filmskih studija, snimanja spotova i filmova, kulturnih i sportskih manifestacija do prijema na Belom dvoru .

Gasni kaloriferi su izuzetno efikasni u situacijama kada je potrebno brzo i lako postaviti sistem za grejanje i brzo zagrejati prostor.

Takođe, predstavljaju i dobro prelazno rešenje u objektima u izgradnji do postavljanja konstantnog grejanja.
Uređaji se jednostavno instaliraju i koriste. Korisnik je dužan da obezbedi boce (cisternu) sa propan-butan gasom od lokalnog distributera. Preporučujemo industrijske boce od 34 kg.

Iznajmljivanje gasnih kalorifera

Za iznajmljivanje uređaja neophodna je rezervacija (15 dana unapred).
Za konsultacije, molimo da nas kontaktirete putem telefona 063/233-543 ili email-a hladjenje-grejanje@mts.rs

Munters SIAL kompanija jedan je od lidera u proizvodnji gasnih kalorifera sa tridesetogodišnjim iskustvom i ulaganjem u razvoj.

Gasni kaloriferi

Topovi za grejanje na propan-butan gas

Gasni kaloriferi – topovi za grejanje na propan-butan (LPG/TNG) i prirodni gas su direktni gasni grejanči sa visokom energetskom efikasnošću dizajnirani za jednostavnu upotrebu i široku primenu. Sva toplota koja se oslobodi sagorevanjem gasa prenosi se na struju vazduha koju moćni ventilator uvlači u kućište sa gorionikom i zatim zagrejan vraća nazad u prostor koji se greje.

Gas kao prilično čist energent kao nus produkte sagorevanja daje uglavnom vodenu paru i ugljen dioksid (CO2) što posebno pogoduje plasteničkoj i stakleničkoj proizvodnji, dok se u ostalim slučajevima lako uklanjaju dobrom ventilacijom.

Kako bi se produžio vek trajanja uređaja, kućište je napravljeno od nerđajućeg čelika, dok precizna elektronika i sigurnosni sistemi obezbeđuju besprekoran rad. Uređaj je opremljen sa više sistema zaštite koji garantuju da neće doći do ekscesa ukoliko pravilno rukujete uređajem.

U našoj ponudi su uređaji koji rade na propan-butan gas. Takođe, moguć je izbor topova različite snage, od 30 do 100 kW, kao i opcija manuelne ili automatske kontrole.

Podaci koji vam mogu poslužiti za računanje efikasnosti grejanja na plin:

1 kg propan-butan gasa menja

Jedna boca od 35 kg propan-butan gasa daje energiju od 440 kWh

Prednosti gasnih kalorifera

Primena topova na propan-butan gas

Topovi za grejanje na propan-butan gas prestavljau efikasno i ekonomično rešenja za zagrevanje prostora najrazličitijih namena i površina. Više stotina kupaca širom Srbije našlo je primenu ovih uređaja u svojim prostorima i smanjilo troškove grejanja a učinili efikasnim funkcionisanje svog biznisa tokom zimskih meseci.

Topovi za grejanje pogodni su za zagrevanje: